OBVESTILO ZA VSE LASTNIKE IN NAJEMNIKE | 28. 11. 2016

Vse etažne lastnike in najemnike stavb v upravljanju družbe Naše okolje d.o.o. Trbovlje, obveščamo, da je upravnik pri zamenjavi programa za upravljanje, sprejel odločitev, da zaradi večje preglednosti, etažnim lastnikom in najemnikom izdaja ločeno dva računa in sicer bo na enem računu obračunan mesečni prispevek vplačil v rezervni sklad stavbe, na drugem računu pa bodo obračunani vsi ostali mesečni stroški (tekoče vzdrževanje in obratovalni stroški ter upravljanje).

Račun za rezervni sklad boste tako etažni lastniki poravnali direktno na transakcijski račun, ki je odprt le za rezervni sklad.

Če želite mesečne obveznosti poravnavati preko trajnika, vas prosimo, da se osebno zglasite na sedežu družbe Naše okolje d.o.o. Trbovlje ali pa nas pokličite po telefonu in vam bomo soglasje za SEPA direktno obremenitev poslali po pošti, da boste izpolnili in nam vrnili potrebno dokumentacijo.

SEPA direktna obremenitev:

V primeru, da imate odprt trajni nalog za plačilo mesečnih obveznosti, vam v prilogi pošiljamo dva kompleta obrazcev (v kompletu sta 2 obrazca) soglasje za SEPA direktno obremenitev. Prosimo vas, en izpolnjen in podpisan komplet vrnete. 

Zaradi novega programa se soglasja številčijo na novo, zato je potrebno obrazce izpolniti na novo, kljub temu da imate trajni nalog za plačilo mesečnih obveznosti že odprt.

 

Za razumevanje se že vnaprej zahvaljujemo in vas prav lepo pozdravljamo.

 

                                                                                                                       NAŠE OKOLJE d.o.o.