IŠČETE UPRAVNIKA | 23. 02. 2016

Z ZAMENJAVO UPRAVNIKA PRIHRANITE do 30€ MESEČNO IN SI ZAGOTOVITE BOLJ PREGLEDNO, ODZIVNO in KAKOVOSTNO STORITEV

Spoštovani,

vsak dan se stanovalci soočate s stanovanjskimi stroški, ki lahko včasih predstavljajo velik zalogaj v vaših mesečnih izdatkih. Ali ste vedeli, da je velikost vaših mesečnih stroškov v veliki meri odvisna od vašega upravnika?

Dober upravnik je tisti, ki na dolgi rok pomaga zniževati stroške vodenja in upravljanja stavbe, ohranja oz. povečuje vrednost nepremičnine, je usposobljen in skrben, dela pregledno, zagotavlja kakovostno in celovito storitev, je odziven pri sanaciji napak in pomaga pri finančnih vprašanjih. 

 

Kaj bi za vas pomenilo, da namesto 12 € odštejete samo 6 € mesečno za upravljanje?

 

Podjetje  NAŠE OKOLJE d.o.o. že več kot  20 let zagotavlja  kakovostne  storitve  upravljanja več kot 100 stanovanjskim in poslovnim objektom. Poleg tega:

 

* ažurno vodimo in organiziramo celotno vzdrževanje, obratovanje naprav, odpravo okvar,

* zagotavljamo 24 urno doseglivost 7 dni v tednu,

* delujemo pregledno,

* smo cenovno najugodnejši,

* prispevamo k dolgoročnemu zniževanju stanovanjskih stroškov ter povečevanju oziroma ohranjanju     vrednosti nepremičnine,

* smo upravnik, ki najemnikom zagotavlja navodila za vzdrževanje stanovanj (v ta namen smo izdelali   posebno knjižico, ki jo pri nas dobite brezplačno)

* z mesecem aprilom 2015 bomo zagotovili tudi hišniško asistenco za manjša popravila, ki bodo na voljo   stanovalcem v večstanovanjskih stavbah za samo 2 EUR/mesec

* vse mesečne račune, ki jih prerazdelimo stanovalcem, vsak mesec in za vsako hišo posebej objavimo   na naši spletni strani v portalu "Informacijsko središče"

 

Glede na Stanovanjski zakon imate vsi etažni lastniki možnost in pravico pri odločanju o izbiri oziroma zamenjavi upravnika z glasovanjem na Zboru etažnih lastnikov.

V primeru, da si želite zmanjšati stroške upravljanja in povečati kakovost storitve, prosim pokličite na številko (03) 56 31 040  ali pišite na  nase.okolje@siol.net ,lahko pa se osebno zglasite na našem sedežu  kjer vam z veseljem predstavimo vse koristi, ki vam jih zagotavljamo kot vaš novi upravnik.

V primeru, da se odločite za zamenjavo upravnika, vam bomo zagotovili tudi brezplačno ureditev vse papirologije za spremembo upravitelja.

 

poleg tega pa VAM PODARJAMO 1 mesec BREZPLAČNEGA UPRAVLJANJA za vsa stanovanja

 

V želji, da pridobite dobrega upravnika, ki bo hkrati najboljši zaveznik etažnih lastnikov in najemnikov, vas lepo pozdravljam,

                                                                                                                                                                                                                                                                               NAŠE OKOLJE d.o.o.